KLIK.STUDIos

Rosa Quist, Dyan van Staveren, en Paul Benjamin. Wij zijn drie creatieve maar zakelijke ondernemers, met alledrie een passie. Haar, make-up, kleding, kunst, en fotografie. Op zoek naar een geschikte ruimte, stuitten we steeds op dezelfde problemen: te klein, te laag, te donker, geen fijne sfeer. Totdat wij dit mooie pand tegenkwamen. Zonder al te lang na te denken, kwamen we bijeen en zeiden we volmondig "ja!". Nu kunnen wij eindelijk ons eigen ding doen, en ook nog eens iets betekenen voor alle andere creatievelingen en ondernemers wanneer zij een ruimte nodig hebben. 

// PROFOTO D1 SET

// BOWENS 500W 

    + STATIEF

// FALCON EYES FLITSERS

// DIV. REFLECTIESCHERMEN

// DIV. STATIEVEN

// TRIGGERS

// SOFTBOXEN

// PARAPLU'S

// BEAUTY DISH

// GRIDS

// OPNAMETAFEL

// COLOR GELS

// DIVERSE BACKDROPS

KLIK.STUDIOS heeft een aantal ruimtes: een ontvangsruimte, de studio, en een aparte keuken en toilet. 

In de ontvangstruimte staan uiteraard stoelen, een bank, en een tafel, maar je kan er ook prachtig fotograferen met daglicht vanwege de grote hoge ramen. 

De studio zelf is zeer ruim, ook met hoge ramen, maar kan volledig worden verduisterd. Er staat een grote tafel en lichten waar eventueel het haar en de make-up kan worden gedaan, maar je kan hier ook accessoires stallen. Verder is er een kledingrek en passpiegel beschikbaar. Wil je een stoomapparaat of strijkplank? Laat dit van tevoren even weten: gaan wij het voor je regelen. 

Zoals hiernaast beschreven, mag je gebruik maken van alle apparatuur. Wil je een camera huren? Informeer naar de mogelijkheden. We hebben verschillende kleuren backdrops, en zwart + wit is altijd voldoende op voorraad. Wil je een specifieke kleur? Laat het ons even ruim van tevoren weten. 

Voor informatie over huren, zoals de tarieven en tijden, kun je een mailtje sturen naar info@rosaquist.com. 

TOLLENSSTRAAT 49B, ROTTERDAM

 © 2015 BY ROSA QUIST

  • Instagram - grijze cirkel
  • Grey Facebook Icon

Rotterdam, The Netherlands | info@rosaquist.com | 06-16559680